Stropna LED-svetilka z nastavljivo barvo svetlobe

Stropna LED-svetilka z nastavljivo barvo svetlobe

Št. art.: 1361518

Z učinkom zvezdnatega neba in s funkcijo nočne lučke. Vgrajene LED-sijalke. Toplo do hladno bela svetloba (3 000–6 500 K). Z daljinskim upravljanjem. Razred energijske učinkovitosti od A++ do A.*

Premer pribl. 40 cm, 30 W, 2 200 lm: Št. art.: 1361518  69,99 €
Premer pribl. 60 cm, 40 W, 3 000 lm: Št. art.: 1361419  99,99 €

Deli s prijatelji:

Namestitev rolet in žaluzij

01. korak

Odvisno od možnosti, ki jih ponuja zgrajeni objekt, se odločimo, ali bomo žaluzije in roloje namestili pred ali med okenske špalete, na stene ali strop. Pogosto roloje preprosto pritrdimo z vijaki ali namestimo na karniso. Za namestitev roloja na okenski okvir vam v centrih OBI nudimo posebne pritrdilne nosilce. Z njimi lahko – brez vrtanja – rolo pritrdite neposredno na okenski okvir. Žaluzija je sestavljena iz zgornje in spodnje letve, lamel in dodatnega pribora. Za namestitev so potrebni nosilci oziroma montažne kljukice (večinoma so vključene v dobavo). Točke za namestitev vložkov naj bodo na takšni višini, da boste še lahko odpirali okno. Vstavite prvi zidni vložek.

02. korak

Privijte nosilec oziroma montažno kljukico. Z vodno tehtnico preverite mesto za drugi nosilec. Nasvet: pri dolgih žaluzijah priporočamo poskus z odprto žaluzijo.

03. korak

Zdaj lahko žaluzijo obesite, preverite stranske robove in privijete vijake. Iz estetskih razlogov lahko gornjo letev zakrijete z okrasno letvijo.

Ne pozabite na

OBI darilna kartica: Popolno darilo za vsakega mojstrovalca

OBI darilna kartica


Popolno darilo za vsakega mojstrovalca

  • Hitro
  • Enostavno
  • Zanesljivo
Prijavi se na OBI e-novice

Vedno dobro obveščeni

Prijavite se na naše e-novice ter tako nikoli ne zamudite aktualne ponudbe in promocijskih aktivnostih.