PIŠKOTKE LAHKO SPREJMETE ALI ZAVRNETE

Večina brskalnikov je nastavljena tako, da lahko sprejmejo naše piškotke in piškotke tretjih oseb. Te nastavitve za sprejemanje piškotkov (tako naših kot od tretjih oseb) seveda lahko spremenite tako, da boste vsakič, ko je k vam poslan piškotek, vprašani, ali želite piškotek sprejeti ali zavrniti, ali pa z njimi že vnaprej zavrnete kar vse piškotke.

Da boste to spletno mesto lahko uporabljali čim učinkoviteje, vam priporočamo, da sprejmete naše piškotke in piškotke tretjih oseb. Nastavitve brskalnika lahko spreminjate v orodni vrstici. Če želite zavrniti piškotke storitve Google Analytics (Google DoubleClick), obiščite to Googlovo spletno mesto (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout) in prenesite v svojo napravo razširitev za brskalnik “Google Analytics Opt-out Browser Add On”.

Če želite zavrniti uporabo naših lastnih piškotkov, lahko to storite z ustrezno nastavitvijo brskalnika, vendar se vam utegne v tem primeru zgoditi, da bo funkcionalnost spletnega mesta delno okrnjena, s tem pa tudi vaša uporaba spletnega mesta.

GUMBI S POVEZAVO NA DRUŽABNA OMREŽJA

Za namestitev gumbov družabnih omrežij, kot so Twitter, Facebook in YouTube, in za povezavo na ustrezna zunanja družabna omrežja ter spletna mesta so potrebni skripti s spletnih domen, nad katerimi nimamo nadzora. Vedite, da ta mesta verjetno zbirajo podatke o tem, kaj počnete v spletu, torej tudi na našem spletnem mestu.

Če kliknete katerega od gumbov s povezavo na družabna omrežja, se to zabeleži na teh spletnih mestih, ki ta podatek lahko uporabijo. Svetujemo vam, da se seznanite s pravilniki vsakega od teh spletnih mest in preverite, kako te podatke uporabljajo ter kako lahko sodelovanje pri zbiranju teh podatkov zavrnete oziroma podatke izbrišete.

Prijavi se na OBI e-novice

Vedno dobro obveščeni

Prijavite se na naše e-novice ter tako nikoli ne zamudite aktualne ponudbe in promocijskih aktivnostih.